Arabiska dockteater 17:30 till 18:00
Arabiska Teatern visar under kvällen dockteater för barn från 3 år och uppåt. Mustafa Aldarwish framför två roliga berättelser på arabiska som handlar om lek och vänskap. Han är utbildad skådespelare från Syrien och har arbetat med dockteater i två år i Libanon då han spelade för syriska flyktingar för FN:s flyktingorgan UNHCR.

Symphony of a Missing Room 18:30-20:30
Konstnärsduon Lundahl & Seitl skapar ett omslutande och deltagande konstverk, som till synes är en guidad visning i ljud och rörelse. Visningen blir en orkestrering och manipulation av vår uppfattning av tid och rum.

Girls talk 17:30 till 22:00
Filmvisning 17:30 till 19:30
Girls Talk startades av ett gäng unga kvinnor och är en ideell förening. Deras syfte och målbild är ett mer jämställt Fisksätra. Under hela kvällen kommer dom finnas i hörsalen för samtal. Dom visar också en film med det aktuella ämnet.

Magdans 20:15 till 20:30
Linda Kajandi har en bakgrund inom många olika typer av dansstilar samt andra idrotter vilket influerar hennes personliga stil och utövande. Hon har varit verksam i Malmö de senaste åren där hon bl.a. har uppträtt solo och i grupp under festivaler och andra arrangemang. Hon har hållit i kurser samt arrangerat evenemang och workshops tillsammans med andra dansare. Vill du börja dansa Fusion bellydance eller har andra frågor så går det bra att kontakta Linda på: lindakajandi@hotmail.com

Hypnotisören 21:00 till 22:00
Dan Ahtola hypnotiska konster får de flesta att först gnugga ögonen och sedan slå sig på knäna av skratt. Helhäftig show du antagligen inte sett maken till innan.

Magisk afton på Fisksätra Folkets Hus – Lördag 7