Få plats för den du är! Gör plats tillsammans med andra.

Fisksätra Folkets hus är mötesplatsen där alla är välkomna. Huset fungerar som ett nav för en positiv utveckling i Fisksätra och alla som brinner för ett rättvist samhälle. Vi samarbetar gärna med föreningslivet och övriga samhällsaktörer.

Hör av dig om du har en tanke, ett projekt eller verksamhet som du vill testa tillsammans med oss.

Fisksätra Folkets Hus är en religiöst och politiskt obunden ideell förening som bildades 2003. Fisksätra Folkets Hus drivs på uppdrag av Nacka Kommun.


Vi vill gärna bli fler medlemmar
Veckans aktiviteter i Folkets Hus. Klicka på bilden.

Aktuellt

Där barn sover, teaterföreställning med Teater Pero 
11 oktober, kl. 18:00, kostnadsfritt. Ålder 9–16 år och vuxna

Föreställningen ”Där barn sover” är inspirerad av James Mollisons fotobok ”Where children sleep”, där han fått i uppdrag av en välgörenhetsorganisation att porträttera barn över hela världen. Boken innehåller porträtt, intervjuer och foton på barnens sovplatser. Det är viktigt att påpeka att bilderna vi visar, och barnen vi berättar om, inte representerar något annat än just sig själva. De representerar inte en nation eller en befolkning. Varje historia är enskild och unik.

Lär dig meditera
17 oktober, kl. 18:00 – 19:30, kostnadsfritt.

17:30 – 18:00 | Insläpp
18:00 – 19:30 | Föredrag & meditation

Denna introduktion till meditation är perfekt för dig som är nybörjare. Här får du möjlighet att lära dig grunderna i meditation och hur du kan lugna sinne, släppa stress och oro, samt utveckla en känsla av inre ro och välmående. William som leder meditationen har studerat och praktiserat buddhism i mer än 20 år. Som lärare är han tydlig och inspirerande och har en djup förståelse för buddhismen. Genom egen erfarenhet vet han hur man integrerar Buddhas uråldriga visdom med vårt moderna stressiga vardagsliv.

Konstterapi med Aqua Sand Art
Välkommen på prova-på kurser med konstnärer, musiker, pedagoger och
forskare som har som sitt mål hitta nya konstnärliga metoder i arbete med barn med
funktionsvariationer. Torsdagar mellan 13.30-15.30. Start 19 oktober.

Tre streck – Stand up med Melody Farshin
18 november, kl. 18:00, kostnadsfritt.

Tre streck är en stand up-föreställning av och med Melody Farshin som med sin unika pricksäkerhet och tajming tar oss igenom identitetskrisen som uppstår i mötet mellan moderland, fosterland och miljonprogram.

Pyssel för skolbarn 
Pyssel och knåp, rita, måla, klistra och klipp. Vi låter kreativiteten flöda tillsammans med Isaack. 

Konstkurs för seniorer 
I denna kurs kommer vi att utforska grunderna i bildkonst och skapa en rolig, avkopplande och kreativ miljö för seniorer att uttrycka sig genom konst och skapa vackra konstverk. Kursen är öppen för seniorer med alla erfarenhetsnivåer. 

Boosta ditt skrivande. 
Skrivkurs för ungdomar 13 – 17 år. Välkommen till en upplyftande och stöttande skrivarkurs med fokus på att komma i gång och må bra i skrivandet. 

Läs mer här →