Bli medlem

Brukar du eller ditt barn ta del av yogapass, teater eller andra aktiviteter hos oss? Vill du stötta en viktig verksamhet? Genom att bli medlem i Fisksätra Folkets Hus hjälper du oss att utvecklas och skapa en ännu bättre mötesplats för ung som gammal.

Medlemsavgift
100 kronor per kalenderår för privatpersoner
500 kronor per kalenderår för föreningar

Var god observera att ett medlemskap gäller per kalenderår, enligt Fisksätra Folkets Hus stadgar. Om man exempelvis betalar i januari så gäller medlemskapet fram till slutet av året. 

Gör såhär
Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan och tryck på ”skicka”. Betala medlemsavgiften enkelt och direkt med Swish, 123 598 35 49 eller scanna QR-koden.

Medlemsformulär

  Bli volontär

  Vill du göra skillnad, vara del av ett fantastiskt team och delta i projekt som skänker glädje och gemenskap? Bli volontär hos oss!

  Som volontär bidrar du med kunskap, kompetens, kreativa lösningar eller handfasta insatser där behovet finns.

  Våra volontäruppdrag är oavlönade, men det gör inte uppdraget mindre viktigt! Du blir en del av en gemenskap, kan bygga på ditt CV, lära känna nya människor, göra en lokal insats i området och framför allt få en meningsfull sysselsättning som bidrar till att göra Fisksätra Folkets hus till en levande plats.

  Exempel på uppgifter
  – Hjälpa till vid events eller temadagar, som Internationella festen, halloween, julfirande, workshops med mera.

  – Leda och/eller organisera aktiviteter.

  – Skapa trivsel i Folkets Hus genom att hålla fint i lokalen, baka eller ta emot besökare.

  – Praktisk hjälp där behovet finns.