Fisksätra Folkets Hus bjuder in till julfirande på julafton – en fin, välbesökt och uppskattad tradition där vi välkomnar alla till Folkets Hus som vill fira jul tillsammans. År 2023 är det för åttonde gången vi öppnar porten för att fira jul.

Vi bjuder på mat, dans runt granen, julsånger, olika lekar samt delar ut julklappar. Det brukar bli en blandning av barnfamiljer, äldre, nyanlända och tonåringar. Människor som aldrig har firat jul förut och de som har varit med varje år. Julfirandet arrangeras av personalen i Fisksätra Folkets Hus med hjälp av husets volontärer. Alla jobbar ideellt för att kunna göra julafton för våra besökare till en riktig god jul. Vi hjälps åt att pynta, duka, förbereda maten med mera.

För att kunna genomföra julfirandet söker vi och får hjälp med olika saker. Både näringsidkare, organisationer och privatpersoner bidrar antingen genom sponsring eller skänker mat, dryck, presentkort för familjer. Vi får även hjälp med inslagning av paket och presenter till barn.


Kontakta oss om du har möjlighet att sponsra, skänka presenter, eller vill veta mer om hur du kan hjälpa oss.