24 inspirerande filmer tillsammans med Folk Lab Fisksätra och Fisksätra Folkets Hus. Följ Folk Lab Fisksätra och Folk Lab.
Ett nytt avsnitt varje dag fram till Jul!

December 24
Vi vill önska er en riktig God Jul och ett Gott Nytt År! Vi vet att detta år varit mycket speciellt men hoppas att nästa år blir mycket bättre!

December 23
Idag får vi träffa David som berättar om Drömlabbet!

December 22
Idag får vi träffa vår allas Mouadh Jeddi som blir intervjuad av Nihed!Ni följer väl @folklabfisksätra och @fisksatrafolketshus på Facebook och Instagram?

December 21
Idag får vi träffa Ali som visar oss hur vår EggBot fungerar..eller ja..mer hur den INTE fungerar! I en maskinverkstad stöter man på många problem, göra om och göra rätt får vi ofta göra=) Men det är bra, det är så vi lär oss!

December 20
Idag får vi träffa Nihed Klai som i en intervju med Jasmin berättar om sitt nya projekt ”FörOrtensFramtid”, en talkshow som ska inspirera den yngre generationen i förorten!

December 19
Idag får vi träffa Selma från Sena Fastigheter som berättar om sitt jobb som relationsförvaltare och hur vi tillsammans jobbar med dem.

December 18
Vi träffar Akeem och Seedou som bland många andra varit med och gjort Fisksätra Monopol med vår laserskärare! Ni har väl även sett vårt schack som är 3-D printat, även det gjort av våra fantastiska barn och ungdomar!

December 17
Vi träffar Mohamed ”Märsta” Said som jobbar på Studiefrämjandet och berättar hur man startar en studiecirkel!

December 16
Marie visar Ifra hur man gör ett klistermärke med hjälp av Folk Labs vinylskärare.

December 15
Hur ser det ut när man sätter på sig VR-glasögon? Med VR kan man spela spel, skapa allt från konst till tekniska modeller men även resa till fantasiplatser eller besöka platser på andra sidan jorden. Man kan även mötas virtuellt med personer från hela världen. Kom och testa.

December 14
Senior Lab. Att använda digitala verktyg är inte svårt. Men man måste ha tillgång till dem och någon måste lära ut hur man använder dem. Det gäller alla oavsett ålder

December 13

December 12
Erik och Melissa visar hur man kan använda formarna vi gjorde i FormBoxen.

December 11
Nu öppnar vi lucka 11 På Folk Lab Fisksätra och Fisksätra Folkets hus julkalender.Maker guiden Asli visar Kef hur enkelt det är at göra gjutformar med hjälp av vår formbox.

December 10
Nu öppnar vi lucka 10 På Folk Lab Fisksätra och Fisksätra Folkets hus julkalender.Hur inkluderar man och hjälper andra att ta plats? Följ Folk Lab Fisksätraoch Fisksätra Folkets Hus

December 9
Nu öppnar vi lucka 9 På Folk Lab Fisksätra och Fisksätra Folkets hus julkalender.Idag möter vi maker guiden Marie visar Rebecka hur man gör med den digitala broderingsmaskinen.

December 8
Manegern Niccolina och maker guiden Robert gör ett skivomslag.

December 7
Melissa och Mikael jammar. Kom och testa den digitala utrustningen som Folk Lab erbjuder.

December 6
Här träffar ni Esther och hon lär er annu mer om vad man kan göra med en 3D-skrivare

December 5
Här träffar ni Esther och hon lär er lite om vad man kan göra med en kamera och en 3D-skrivare

December 4
Möt våra maker guider

3 December
I dag kommer Asli och Sara ge en snabb guide i Photoshop

2 December

1 December

FFH Julkalender! Nya avsnitt fram till JUL!