Hej!

Den 31 mars lämnade vi tillbaka våra sista nycklar för Brantvägen 1B, till Stena Fastigheter. Vi hade då flyttat ut vår verksamhet ur huset. De saker som skall med till vårt nya hus har magasinerats till och med den 1 juni då vi får tillgång till vårt nya hus nere på parkeringen.
Till följd av coronan har vi fått tänka om lite runt schemat. Just nu jobbar samtliga i personalen hemifrån och vi har dagliga skypemöten där vi stämmer av med varandra.

Från och med 15 april kommer vi hyra ett litet kontor av Coachgruppen(ett coachingföretag etablerat sedan fem år i Fisksätra)nere i samma hus som Hamn. Där kommer vi personal träffas två gånger per vecka, resten jobbar vi hemifrån.
Där kommer vi även bygga upp ett tillfälligt ”Folk Lab Fisksätra” och börja utveckla det och genom dels tutorials och filmer.

Man når oss precis på samma sätt som tidigare, dvs enligt följande: info@fisksatrafolketshus.se   Tel: 08-7178938
Morgan Carlsson, verksamhetschef: 073 673 3692

Ni kan även anmäla er till våra nyhetsbrev här på hemsidan.

Ni kan även som vanligt boka in möten med oss.

Vi räknar med att vara inflyttade och redo för öppen verksamhet från och med måndagen den den 8 juni 2020 i nya huset. Vi räknar även med att ha en liten invigning av nya huset tillsammans med Stena Fastigheter i samband med Sveriges nationaldag lördagen den 6 juni.
Internationella festen kommer pga rådande omständigheter att flyttas upp. I skrivande stund tror vi att den förhoppningsvis kommer kunna utföras i slutet av sommaren om läget ser annorlunda ut.

Sköt om er allihopa!
Med vänlig hälsning, styrelsen Fisksätra Folkets Hus samt Morgan Karlsson med personal

Nyheter April #1