Livet Bitch! finns i Södertälje och syftar till att stärka unga tjejers plats i kulturlivet och offentligheten och är en del av den nationella Kulturråds satsningen Kreativa platser.
14 Maj kommer de till Fisksätra Folkets Hus.

Projektledare Johanna Thor och Grete Havnesköld pratar om hur Livet Bitch! arbetar för att kulturlivet ska tvingas förhålla sig till nya normer där tjejer och kvinnor oavsett bakgrund har en självklar plats. Vi kommer att prata om vilka utmaningar vi möter och tillsammans ringa in utmaningarna ni har för att tjejer och kvinnor ska kunna delta i kulturlivet på samma villkor som män och pojkar. Vi kommer också prata om #metoo och #tystnadtagning som en början på något som förhoppningsvis blir en förändring.

Workshopen är gratis och öppen för alla!

Kategorier: Information