Kom och lyssna på Farhiya Feysal den 22 September kl 19.00 i Fisksätra Folkets Hus. Begränsat antal platser pga pandemin
ANMÄL PLATS TILL lina@fisksatrafolketshus.se

En ung kvinna i Östergötland idag. En ung svart kvinna i Linköping idag. En ung somalisk kvinna med hijab i Norrköping idag. Farhiya Feysal var den första kvinna och den första utanför Stockholm att vinna Ortens Bästa Poet 2018. Inför en publik på 2500 personer reciterade hon Osäker grabb i Rinkeby Sporthall. Nu står hon framför en betydligt mer intim publik i en spoken word-monolog. 

I föreställningen Reflekterad olydnad betraktar Farhiya sin omgivning, sitt omkringliggande samhälle, sina rötter, sin kropp, sin mamma och sin poesi. I pjäsen betraktar också samhället Farhiya, vill hjälpa henne, skydda henne och tala om för henne hur hon ska leva sitt liv.  

Reflekterad olydnad är regisserad av America Vera-Zavala och produceras av Östgötateatern i samarbete med Rosa betong. Hösten 2021 åker föreställningen på turné med Folkets Hus och Parker. 


Reflekterad olydnad – Monolog – 22 September kl 19.00 – Gratis inträdde