Teater på lördag 5 oktober kl 14.00 i Folkets Hus!

Detta är en alldeles underbar historia om att ta om hand varandra. Om att våga öppna sin dörr även för den man kanske inte känner. Av Teater Pero. För barn mellan 2,5 – 5 år.
I den kolsvarta natten söker alla små djur skydd för mörkret och alla faror som lurar där ute. Den ena främlingen efter den andra knackar på hos den snälla kaninen som släpper in varenda en, trots att det blir alldeles för trångt i kaninens håla. Alla små djur i skogen är särskilt rädda för räven för den är ju både listig och farlig. Kaninen skyndar sig hem i mörkret och är snabb att låsa dörren om sig. Inte långt därefter knackar det och där kommer ankan, sen musen och allra sist lammet som alla skakar av rädsla. De har både sett och hört räven alldeles bakom sig i skogen!
Kaninen är snäll och öppnar dörren, även för dem han inte känner, och tillslut är det alldeles proppfullt i kaninens stora säng. Men då knackar det på dörren och den lilla rävungen står utanför och skakar … den har tappat bort sin mamma!

Om produktionen:

Regi: Peter Engkvist
På scen: Ola Johansson och Lise Edman
Musik: Ola Johansson
Scenografi: Peter Engkvist och Lina Serning
Kostym: Lina Serning
Ljus: Lenah Bergstedt
Rävmask: Isabella Kugelberg
Foto: Jonas Jörneberg
Efter en bok av: Alison Green och Deborah Allwright
Målgrupp: 2,5 år – 5 år
Speltid: 30 min

Teater: Räven i den kolsvarta natten. Lördag 5 oktober kl 14.00