Arabiska dockteater 17:30 till 18:00
Arabiska Teatern visar under kvällen dockteater för barn från 3 år och uppåt. Mustafa Aldarwish framför två roliga berättelser på arabiska som handlar om lek och vänskap. Han är utbildad skådespelare från Syrien och har arbetat med dockteater i två år i Libanon då han spelade för syriska flyktingar för FN:s flyktingorgan UNHCR.

Symphony of a Missing Room 18:30-20:30
Konstnärsduon Lundahl & Seitl skapar ett omslutande och deltagande konstverk, som till synes är en guidad visning i ljud och rörelse. Visningen blir en orkestrering och manipulation av vår uppfattning av tid och rum.

Girls talk 17:30 till 22:00
Filmvisning 17:30 till 19:30
Girls Talk startades av ett gäng unga kvinnor och är en ideell förening. Deras syfte och målbild är ett mer jämställt Fisksätra. Under hela kvällen kommer dom finnas i hörsalen för samtal. Dom visar också en film med det aktuella ämnet.

Magdans 20:15 till 20:30
Linda Kajandi har en bakgrund inom många olika typer av dansstilar samt andra idrotter vilket influerar hennes personliga stil och utövande. Hon har varit verksam i Malmö de senaste åren där hon bl.a. har uppträtt solo och i grupp under festivaler och andra arrangemang. Hon har hållit i kurser samt arrangerat evenemang och workshops tillsammans med andra dansare. Vill du börja dansa Fusion bellydance eller har andra frågor så går det bra att kontakta Linda på: lindakajandi@hotmail.com

Hypnotisören 21:00 till 22:00
Dan Ahtola hypnotiska konster får de flesta att först gnugga ögonen och sedan slå sig på knäna av skratt. Helhäftig show du antagligen inte sett maken till innan.

Kategorier: EvenemangInformation