Söndagen den 2 september kl 15.00 – 20.00 kommer Leila Karchaoui till Fisksätra Folkets Hus för en kväll med föreläsningar och inspirerande samtal – för kvinnor. Leila är initiativtagare av byggbroar.se.

Så här skriver Leila själv om eventet.

”Jag tycker att Sverige behöver en glädjeminister för att öka medmänsklighet, engagemang och glädje i vårt samhället.
När jag växte upp i Nacka så hade vi ett utbyte av alla människors olika bakgrunder, erfarenheter, kompetenser och generationer men med åren har det blivit ett mer och mer segregerat samhället. Därför har vi nu tagit initiativet för en tjejkväll på Folketshus i Fisksätra för att bjuda in tjejer/kvinnor i olika åldrar där alla är välkomna att delta oavsett vart man kommer ifrån.

Kvällens program 2/9-2018
KL 15.00 – Mingel och nätverkande med internationella maträtter som Fisksätra mammor ställer upp och laggar.

KL 16.00 – En föreläsning av ”Glädjeministern” om hur viktigt det är att gå och rösta för att påverka ett samhälle.

KL 17.00 – En podd som heter ”Resan Hit” med grundaren av guldljulet.se som är ett pris som delas ut årligen till en organisation som arbetar mot förtryck och diskriminering i Sverige. Priset delades ut för första gången den 27 januari 2016.

KL 18.00 – 20.00 Mingel, dans, musik och mat från världens alla hörn.

Jag har bjudit in kvinnor från olika klasser i samhället allt från Lidingö, Saltsjöbaden, Solsidan, Fisksätra för att tillsammans göra skillnad på riktigt i samhället och nu vill vi bjuda in fler så jag hoppas att ni kan hjälpa oss att sprida detta för att öka den humana hållbarheten i samhället.”

Välkomna alla kvinnor och tjejer! Söndagen den 2 September kl 15.00 – 20.00

Kategorier: Evenemang