Just nu pågår ett projekt där Fisksätra Folkets Hus tillsammans med apputvecklaren Nagoon (http://www.nagoon.se/) samarbetar för att skapa en mobilapp som kommer att innehålla musik, poesi och annan ljudkonst skapat av Fisksätrabor. Appen kommer att kunna laddas ner via App Store eller Google Play. Genom appen kommer vem som helst kunna på plats lyssna på de verk som Fisksätrabor har valt att dela med sig av till projektet.

Det unika med appen är att den spelar verken beroende på vart man befinner sig i orten, med en precision av bara några få kvadratmeter. Till exempel: Man kan stå utanför en port på Laxgatan och bara höra verk som skapats av personer som bor där. Eller så kanske man befinner sig nere vid vattnet på Holmen. En Fisksätrabo kan ha valt att skapa ett verk enbart för den platsen, som reflekterar platsens atmosfär, eller poesi med personliga minnen från platsen.

Vi vill gärna att så många Fisksätrabor som möjlig delar med sig av musik, poesi och bild eller annan ljudkonst till projektet. Har ni musik, en dikt eller en berättelse idé ni vill spela in? I så fall hjälper vi er att spela in det i Fisksätra Folkets Hus egna musikstudio!

Vill du vara med? Kontakta mikael@fisksatrafolketshus.se

 

Kategorier: Projekt